Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا گفت: روند اجرای محدودیت‌های ترددی کرونا در شهر‌ها به ویژه در تهران باید تغییر کند تا مردم فضای امنیتی برای تامین سلامت خود را حس کنند. حسین کرمانپور مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: مواردی که در ستاد ملی کرونا مطرح و عنوان می شود، تا زمانی که روی کاغذ و پشت تلویزیون باشد چیزی را تغییر نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: ما در موج سوم کرونا باید به سمتی برویم که از روش‌های اجرایی کنترل بهره‌مند شویم و از شعار‌های ساده فاصله بگیریم و البته جای تاسف دارد که اغلب قوانین در همه موضوعات کشوربه تصویب رسیده است، ولی در در مرحله اجرا چیز دیگری هست.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا همچنین گفت: در همین لحظه‌ای که ما در حال مصاحبه هستیم، پیام‌هایی در غالب چندین فایل از فعالیت چند پاساژ و باز بودن مغازه‌های آن در پایتخت دریافت کردم که ظاهرا با أین توجیه که اغلب مشتری‌های ما بعد از ساعت ۱۸ مراجعه می‌کنند، تا ساعاتی پس از فعالیت قانونی سایر مراکز به فعالیت خود ادامه می‌دهند.
کرمانپور یادآور شد: در حال حاضر در شهر تهران ناظرین ستاد به طور مستمر فعالیت اصناف و مراکز خرید را رصد می‌کنند و یک شهر دور افتاده نیست که بگویم امکان نظارت وجود ندارد و این مسئله جای تاسف دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: جوان‌تر‌ها بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند و شاید خودشان پس از ابتلا خوب شوند و از مرگ در امان بمانند، اما وقتی که در خانواده خود رفت و آمد دارند، ویروس را به پدربزرگ، مادربزرگ، زنان باردار و سایر افراد که بیماری‌های زمینه‌ای مزمن دارند، منتقل می‌کنند.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا خاطرنشان کرد: دوره ابتلای افراد جوانتر به بیماری کرونا که بیماری دیگری ندارند، ممکن است با کمترین علائم مثل تب و سرفه طی شود و بهبود پیدا کنند، اما احتمال فوت افرادی که به بیماری‌های مزمن زمینه‌ای مبتلا هستند پس از ابتلا به کرونا بسیار زیاد است. مردم باید حساسیت شرایط را با امنیتی شدن فضای سلامت درک کنند کرمانپور اضافه کرد: ما قوانین زیادی را درباره مقابله با بیماری کرونا تصویب می‌کنیم، اما در مقابل عدم اجرای آن‌ها مجازاتی نمی‌نویسیم و برخوردی در این مورد صورت نمی‌گیرد.
وی با اشاره به وضعیت فعلی رعایت ضعیف پروتکل‌های بهداشتی در کشور گفت: وقتی که در شهر قدم می‌زنیم یا با ماشین رانندگی می‌کنیم اثری از امنیت سلامتی نیست و اغلب افراد ماجرای ابتلا و مرگ و میر کرونا را جدی نگرفته‌اند.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا تاکید کرد: به طور مثال وقتی یک روز می‌گویند یک اتفاقی قرار است از نظر امنیتی سیاسی در شهر تهران رقم بخورد در میدان‌های مهم این شهر می‌بینید یک سری نیرو‌هایی با فرم ویژه هستند که می‌فهمید فضا امنیتی است آیا مردم در حال حاضر می‌فهمند فضای فعلی فضای امنیت سلامتی است؟!
کرمانپور همچنین یادآور شد: بهتر است نظارت‌ها در سطح شهر‌های مختلف کشور بیشتر شود و رفت و آمد‌های غیر ضروری کم شود و مثلا می‌توان یک سری باجه‌هایی در نظر گرفت که پلیس لباس جدید پوشیده باشد و تردد‌های غیر ضروری برخورد کند.
وی با اشاره به وجود متعدد خودرو‌های در حال دور زدن تاکید کرد: در سطح شهر‌ها در حال حاضر دوربین‌های متعددی وجود دارد که می‌توان با تردد غیر ضروری خودرو‌ها و مالکان آن‌ها برخورد کرد و از گسترش بیماری کرونا جلوگیری به عمل آورد. ضرورت برخورد محکم با کسانی که قوانین کرونا را رعایت نمی‌کنند مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا در ادامه خاطرنشان کرد: با روند فعلی تغییر رفتار خاصی دیده نمی‌شود و متأسفانه فقط مصوبات بسیاری تصویب شده‌اند که به خوبی و درستی اجرا نمی‌شوند.
کرمانپور با اشاره به ساعت ۱۸ که از سوی ستاد، ولی مبارزه با کرونا تعیین شده است یادآور شد: أین پیشنهاد و اقدام به تعطیلی برخی از اصناف و مراکز پس از ساعت ۶ عصر پیشنهاد خوبی است و البته برخی هم با این استدلال که مگر تا قبل از ساعت ۶ کرونا وجود ندارد به آن خرده گرفته‌اند.
وی همچنین تاکید کرد: متاسفانه درآمدزایی و اقتصاد کشور چه بخواهیم بپذیریم و چه نپذیریم با مشکلات زیادی مواجه شده است و از یک طرف نه دولت می‌تواند به مردم پول بدهد نه مردم می‌توانند کار نکنند و درآمد نداشته باشند و باید زندگی شان را بچرخانند.
مدیر بخش اورژانس بیمارستان سینا اضافه کرد: پیام ساعت ۶ این است که مردم برای خرید برنامه ریزی کنند و در واقع آن‌هایی که می‌توانند صبح برنامه ریزی کنند و کار‌های خود را تا قبل از ساعت ۶ عصر انجام بدهند و این محدودیت‌ها باعث می‌شود یک باره همه مردم از ۶ به بعد در خیابان و پاساژ‌ها و مراکز خرید نباشند که البته تاثیر هم خواهد داشت.
کرمانپور همچنین گفت: تهران را که دیدم بعد گذشته دو سه شب نسبتا مردم دارند رعایت می‌کنند منتهی اگر شل شد یا احساس می‌کنند که کسی نیست اکثر شلوغی‌ها تا ده شب است، ولی اگر سفت و محکم برخورد کنند مردم خودشان برنامه ریزی می‌کنند و جلوی تجمعات گرفته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ستاد ملی مبارزه با کرونا فضای امنیتی قوانین کرونا بیماری کرونا ساعت ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۲۷۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت

‌به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی شامگاه جمعه در جلسه ستاد بحران گیلان با موضوع آتش سوزی روستای امام زاده ابراهیم شفت با ابراز تأسف از این حادثه اظهار کرد: نباید اجازه دهیم واقعه آتش سوزی که طی سال‌های گذشته تاکنون اتفاق افتاده تکرار شود.

وی با تاکید بر اینکه نقشه و پلاک بندی بلوک‌های آسیب دیده در منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت سریعاً انجام شود، افزود: دستگاه‌های متولی و مسؤولان اجرایی با محوریت فرمانداری در محل حادثه برای این کار حضور فعال داشته باشند.

عباسی با بیان اینکه در ساخت و سازهای جدید فاصله بین بلوک رعایت شده و اولویت با خانواده‌های کم برخوردار باشد، ادامه داد: اسکان و تغذیه خانوارهای آسیب دیده در دستور کار باشد و در صورت لزوم، خانه‌ای به صورت موقت اجاره کنند.

وی با اشاره به اینکه در روستاها متولی ساخت و سازها بنیاد مسکن است و مجوز برای صدور پروانه انجام شود، گفت: همچنین محیط زیست، منابع طبیعی و آب و فاضلاب تعامل مناسبی را با افراد بومی خسارت دیده به منظور تسهیل در ارائه خدمات داشته باشد.

عباسی با تاکید بر اینکه فرمانداری فضاهای مناسب برای اسکان را تعیین و بدون اجازه فرمانداری هیچ گونه چادری نصب نشود، افزود: برآورد خسارت وارده به ساکنان بومی و مستأجران انجام شود و طبق اولویت از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برخوردار شوند.

وی گفت: وی عنوان کرد: در این راستا خسارت دیدگان تحت پوشش (مددجویان) کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نیز پایش شوند و تجهیزات مورد نیاز آنها توسط این سازمان‌های حمایتی سریع تهیه و تأمین شود.

عباسی از نیروی انتظامی خواست تا با برقراری امنیت در محل حادثه اجازه ایجاد مزاحمت را از سودجویان سلب کند و گفت: ایستگاهی برای آتش نشانی در این روستا ایجاد شود و دهیاری نسبت به تأمین مالی پرسنل آن اقدامات لازم را انجام دهد.

وی گفت: آواربرداری باید سریع‌تر انجام شود و این روستا بازسازی و متناسب با شرایط مجوزهای ساخت صادر شود و افرادی که شغل و درآمد ثابت آنها از مغازه‌هایی بوده که در آتش به طور کامل سوخته است از سایرین تفکیک شوند و با ایجاد بازارچه موقت برای آنها امکان داد و ستد فراهم شود.

عباسی با بیان اینکه از ظرفیت بنیاد مستضعفان برای ساخت برخی از واحدها استفاده می‌کنیم، بیان کرد: سازمان‌های بیمه‌گر در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کنند تا حق مردم اعمال شود.

کد خبر 6095975

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • صد و شصت و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود