Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رشیدیان روز دوشنبه در مراسم رونمایی از سامانه ملی و طرح ملی مداخله در طلاق و نیز بهره برداری 11 اورژانس اجتماعی و پارلمان زنان در 13 شهرستان خراسان رضوی بر ضرورت ظرفیت سازی برای توسعه مشارکتهای اجتماعی تاکید و بیان کرد: اتکا نظام اسلامی بعد از خداوند به جامعه و انسجام و اتحاد آن است لذا هرچه بیشتر مشارکت مردمی به صورت حداکثری شکل گیرد می تواند جامعه را به حیات طیبه نزدیکتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خراسان رضوی را در این زمینه پیشرو ذکر و بیان کرد: 74 پروژه با چهار میلیارد ریال اعتبار اولیه در حوزه کاهش آسیبها در این استان در دست اجرا است. از این میان 26 طرح مربوط به کاهش طلاق، 24 طرح مقابله با اعتیاد، 30 طرح در مبارزه با مفاسد اخلاقی و چهار طرح در سایر مباحث در دستگاههای استان اجرایی شده اند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در این چارچوب و در حوزه طلاق این استان از رتبه نخست وقوع این پدیده طی سالهای 92 و 93 در کشور به رتبه هشتم در سال 1395 نزول کرد.
وی گفت: اورژانس اجتماعی نیز در بحث کاهش آسیبها بسیار مهم است. باید در کنار طرح سلامت به مباحث روحی و روانی مردم نیز پرداخته شود لذا امروز بهره برداری از 11 پایگاه اورژانس اجتماعی در خراسان رضوی محقق شد.
رشیدیان افزود: در حوزه ظرفیت سازی زنان نیز اقدامات موثری صورت گرفته است. پارلمان مشورتی زنان در خراسان رضوی تاسیس شده تا از این ظرفیت برای پیشرفت جامعه، احیا و توسعه ارزشهای انسانی و الهی بهره گرفته شود.
وی ادامه داد: پارلمان مشورتی زنان تاکنون در 13 شهرستان استان خراسان رضوی راه اندازی شده و امروز در 11 شهر دیگر و تا انتهای شهریور جاری در همه شهرهای استان فعال می شود.
استاندار خراسان رضوی گفت: این مجموعه از هر گرایش حزبی، جناحی و تعلق گروهی خاص دور است. بانوان از همه طبقات، سلائق سیاسی و گروههای اجتماعی در آن حضور دارند و نگاه آن صرفا به حوزه بانوان نیست بلکه تمامی حوزه های اجتماعی و اقتصادی استان مورد توجه است تا از ظرفیت بانوان در حل مسائل بهره گرفته شود.
وی افزود: امروز با راه اندازی خانه تشکلهای غیردولتی نیز طرح نظامنامه آنها نیز رونمایی می شود. این نظامنامه نوع تعاملات و رویکردها را مشخص می کند. آیین نامه مدیریت خانه تشکلها هم تدوین شده است.
اجرای طرح ملی مداخله در طلاق همزمان با رونمایی سامانه ملی طلاق 11 استان کشور از طریق ارتباط ویدئوکنفرانس روز دوشنبه طی مراسمی در مشهد با حضور معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، رئیس سازمان بهزیستی و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آغاز شد. در این چارچوب 11 پایگاه اورژانس اجتماعی در سطح خراسان رضوی بهره برداری و طرح مداخله در طلاق که پارسال در شش شهر این استان اجرایی شده بود امروز در 13 شهرستان دیگر خراسان رضوی نیز آغاز شد.
خبرنگار: فاطمه یوسفی **انتشار: حسین کریم زاده
1906/1858

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۴۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۴ شهرستان خراسان رضوی
  • ۴ شهرستان خراسان رضوی دچار سیلاب و آبگرفتگی شد
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران